HENTING/BRINGING

Senteret har egen bil. Frivillige sjåfører bringer deg til og fra senteret dersom det er vanskelig for deg å komme hit på egen hånd. Bilen må være bestilt senest kl 14.00 dagen før. Vi kjører kl 10.00-14.15.


 KAFETERIA

Velkommen til et godt og rimelig måltid tilberedt av vår dyktige husholdsstyrer/kokk og frivillige.

Kafeteriaen er åpen fra kl 08.30 til 14.30 mandag til fredag. Middag serveres tirsdag (kjøtt) og torsdag (fisk) fra kl 13.00 - 14.00. Mandag og fredag serveres en smårett kl 12.30. For øvrig selges kaffe, te, smørbrød, rundstykker, salat, vafler, kaker m.m.Mange av kakene er bakt på senteret.

Priser i kafeteriaen:

Middag kr 80

Smårett kr 50

Grøt kr 45

Smørbrød (reker, omelett, karbonade m.m.) kr 50/55

Salat kr 50

Rundstykker kr 30/35

Diverse kaker kr 12 til kr 30

Vaffelplate kr 20/kr 10

Kaffe kr 20, påfyll kr 5

Kaffe latte/Cappucino kr 30.


HÅRPLEIE tlf. 23 24 49 91.

Vil du være velstelt på håret? Ta kontakt med frisør Nina Overland. Hun er her tirsdag t.o.m. fredag. Time som ikke er avbestilt innen arbeidsdagen før, må betales.

 
SOSIONOMTJENESTE
Dersom du ønsker hjelp med personlige spørsmål, diverse søknader eller tilsvarende, er du velkommen til å ta kontakt med daglig leder og sosionom Torunn Leiknes. Om vi ikke har svaret, kan vi hjelpe deg med å finne ut hvor du kan henvende deg for å nå fram til riktig sted. 

INTERNETT, PC, NETTBRETT m.m.
Vi har PC til disposisjon for brukerne. Her har du mulighet til å ta i bruk internett på egen hånd . Ta kontakt med vertinnen for å få tilgang. Senteret har eget gjestenettverk som du kan benytte,
Lurer du på noe om bruken av nettbrett, PC eller smarttelefon? Vi har en frivillig som kan bistå deg. Kontakt vertinnen når du er innom.

SENIORVEILEDERTJENESTEN
Seniorveileder Charlotte Schaller i bydel Nordstrand bistår med råd og veiledning til pensjonister. Hun hjelper deg med søknader og annet. Hun kommer til seniorsenteret siste tirsdag i måneden kl 12.00 med oppstart 25.01. Hun gjør også avtale om hjemmebesøk.  Telefon 99  28 51 04.

BIBLIOTEK

I senterets vestibyle finner du senterets egne bøker til utlån. I tillegg har vi Aftenposten, Nordstrands blad og menighetsbladet «Kontakten». 


FOTTERAPEUT tlf . 23 24 49 92.

Vonde tær, sprukken hud, nedgrodde negler? Fotterapeut Berit Heum vet råd for det meste som plager føttene. Hun er her tirsdag t.o.m. fredag. Time som ikke er avbestilt innen arbeidsdagen før, må betales.HØRSELHJELP

Hørselshjelper Jann-Erik Lahnstein gir råd ogveiledning, rengjør høreapparater og selger batterier. Han er på senteret følgende onsdager kl 11.00-12.00: 26.01, 02.03, 30.03, 27.04, 25.05, og 29.06.

 Brukerregistrering / brukerkort:

Oslo kommune, bydel Nordstrand betaler en betydelig del av våre kostnader. De vil derfor vite hvor mange som benytter senteret og hvor mange besøk vi har. Derfor er det viktig at vi registrer alle brukerne. Vennligst kontakt vår vertinne eller kontoret for registrering. Er du usikker om du er registrert, er det fint om du tar kontakt med vertinnen eller kontoret for å få det sjekket. 

Vi ønsker at alle som bruker senteret får et brukerkort som de registrer seg med når de er innom senteret. Det er viktig at du bruker ditt eget kort hver gang du er på senteret. Skal vi få et riktig bilde av hvor mange besøk vi har, må den enkelte registrere seg. Håper dere kan hjelpe oss til å få en mest mulig riktig statistikk.

Midlertidig registrer vi besøkende/brukere i tråd med smitteverntiltak.

 

,