HENTING/BRINGING

Senteret har egen bil. Frivillige sjåfører bringer deg til og fra senteret dersom du har vondt for å gå. Bilen må bestilles senest kl. 14:00 dagen før. Vi kjører kl. 10:00 – 14:15.

 

BIBLIOTEK

I senterets vestibyle finner du senterets egne bøker til utlån. Vi har nå fått inn mange leseverdige bøker. I tillegg har vi Aftenposten, Nordstrands blad og menighetsbladet «Kontakten».

 

HÅRPLEIE tlf. 23 24 49 91.

Vil du være velstelt på håret? Ta kontakt med frisør Nina Overland. Hun arbeider tirsdag t.o.m. fredag. Time som ikke er avbestilt innen arbeidsdagen før, må betales.

 

FOTTERAPEUT tlf. 23 24 49 92.

Vonde tær, sprukken hud, nedgrodde negler? Fotterapeut Berit Heum vet råd for det meste som plager føttene. Hun er her tirsdag t.o.m. fredag. Time som ikke er avbestilt innen arbeidsdagen før, må betales.UKENTLIGE AKTIVITETER VED SENIORSENTERET

Det er mange aktiviteter å velge mellom. De forskjellige tilbudene er beskrevet  under menyvalget AKTIVITETER.

SOSIONOMTJENESTE

Vi tilbyr sosialrådgiving ved senteret. Dersom du ønsker hjelp med personlige spørsmål, diverse søknader eller det er spørsmål du gjerne skulle funnet ut av, er du velkommen til å ta kontakt med daglig leder og sosionom Torunn Leiknes. Om vi ikke har svaret, kan vi hjelpe deg til å finne ut hvor du kan henvende deg for å nå fram til riktig person.

SENIORVEILEDERTJENESTEN

Seniorveileder Charlotte Schaller i bydel Nordstrand skal bistå med råd og veiledning til pensjonister. Seniorveileder kan kontaktes på telefon 992 85 104. Det kan gjøres avtale om hjemmebesøk.HØRSELHJELP

Hørselshjelper Jann Erik Lahnstein er å treffe følgende onsdager: 24/4 og 26/5. Han er her kl. 11:00 – 12:00. Han gir råd og veiledning, rengjør høreapparater og selger batterier.

 

TRYGGHETSAVDELINGEN, NORDSETERHJEMMET

Trenger du å komme deg bort en tid? Her vil du få omsorg, hjelp og støtte i trygge omgivelser i en periode opptil 14 dager. Du må selv ringe dagen før for å høre om det er plass. Det er også mulig å bestille plass frem i tid. Tlf. 810 00 030, døgnpris kr 170. 


Brukerregistrering / brukerkort:

Oslo kommune, bydel Nordstrand betaler en betydelig del av våre kostnader. De vil derfor vite hvor mange som benytter senteret og hvor mange besøk vi har. Derfor er det viktig at vi registrer alle brukerne. Vennligst kontakt vår vertinne eller kontoret for registrering. Er du usikker om du er registrert, er det fint om du tar kontakt med vertinnen eller kontoret for å få det sjekket. 

Vi ønsker at alle som bruker senteret får et brukerkort som de registrer seg med når de er innom senteret. Det er viktig at du bruker ditt eget kort hver gang du er på senteret. Skal vi få et riktig bilde av hvor mange besøk vi har, må den enkelte registrere seg. Håper dere kan hjelpe oss til å få en mest mulig riktig statistikk.

 

,