Utedag ved Rødstua til Frivillighetssentralen
Mandag 22.august kl 11.00 arrangeres utedag. Det er et samarbeid mellom Bekkelaget Seniorsenter og Frivillighetssentralen. Aktiviteter, musikk og salg av mat. Alle er hjertelig velkomne.

Markering av eldredagen onsdag 4.oktober
Vi markerer eldredagen med brunsj på senteret. Langbord med ulike brødslag og mye godt pålegg. Den enkelte kan forsyne seg selv. Bordet er dekket fra kl 11.30 til kl 13.00. Konsert ved Roar Engelberg panfløyte og Harry Andersen trekkspill.
Anngret von Winterfeld og Rene Wicklund er representanter i eldrerådet og vil orientere om hvilke saker de jobber med i vår bydel. Påmelding innen 23.september.

Avspenningsgruppe
Gruppen holdes annenhver tirsdag med varighet fra 30 til 35 minutter.
Øvelsene skal bidra til å redusere stress, søvnplager og anspenthet, samt å gi mer overskudd. Vi ligger på matte på gulvet, men kan også sitte på en stol.
Vi starter opp 12.september kl. 12.30 - 13:00. Minst 6 personer, maks 15.


Hyggekveld

Ekeberg Lions inviterer til hyggekveld onsdag 11.oktober kl 18.00. Det blir underholdning med Østerdølenes Musikkorps og det serveres varmrett. Påmelding til seniorsenteret.

Søndagsmiddag 12.november kl 15.00

Vi tilbyr middagservering på seniorsenteret. Det er frivillige som stiller opp og vi håper å kunne dekke bord til mange. Dere er velkomne til å ta med familie og venner. Påmelding.

Benny-da-og-nå , Oslo Nye teater.

Vi har reservert 10 billetter til torsdag 14.september, kl.19.00. Pris kr.340. Bindende påmelding snarest. Forestillingen hvor Benny Borg er Benny Borg - med hele historien og alle låtene.

Julemarked

Senterets tradisjonelle julemarked arrangeres fredag 17.november og lørdag 18.november kl. 11:00 – 14:00.  Her blir det salg av fine håndarbeider, hjemmebakte kaker, loddsalg og miniloppemarked.