Ukentlige aktiviteter ved seniorsenteret. 
Vi ønsker å legge til rette for at du kan få tilbud om fysisk aktivitet ved seniorsenteret de fleste dagene.


Trimgrupper

Fredag kl. 11.00–11.45 for både kvinner og menn.
Det er trim med musikk som tar utgangspunkt i din form og kapasitet. 
Instruktør: Rigmor Svendsen.

Styrke og balansetrening

Onsdager kl. 14.00 - 15.00. Vi starter onsdag 22. august. Treningen ledes av Linda Bottolfs, faglærer i kroppsøvings- og idrettsfag. Vi ønsker gjennom denne treningen å forebygge fall. 

Prosjektgruppe, styrke– og balansetrening

"Aktiv og skadefri alderdom" er mottoet. Treningen vil foregå to ganger pr uke, mandag kl 12.00 - 13.00 og torsdag kl. 14.00­ – 15.00. Første gang mandag 10.september. Det er begrenset antall plasser. Treningen er best egnet for eldre med med redusert styrke, balanse og gangfunksjon (du kan altså delta selv om du bruker rullator).Deltakerne vil ved oppstart og avslutning bli testet med styrke- og balansetester for å kunne se effekten av treningen.  Er du interessert, ber vi deg ta kontakt med fysioterapeut Håkon Aalbu tlf 23 49 43 12 (8:30-10:00) eller Torunn Leiknes tlf 23 24 49 90.Bli med på linedance!
Høsten 2019 vil vi starte opp kurs i linedance onsdager kl.15.15-16.00.
Linedance er en dansestil som opprinnelig ble danset til countrymusikk, men kan
også danses til andre musikkstiler. Det er en dans som danses på rekker og rader
uten partner Vi kommer til å starte helt fra nybegynnernivå, og gradvis bygge opp
en base i linedance. Det er mulig å delta, uansett tidligere danseerfaring. Dette er et
kurs som passer for alle som ønsker å bevege kroppen til musikk, og er både sosialt
og morsomt.
Instruktør vil være danser og idrettslærer Linda Bottolfs.
Påmelding: seniorsenteret. Tlf. 23 24 49 90.

Bridge

Hver torsdag kl. 15.00. Kontaktperson er René Wicklund, tlf. 909 15 065. renewicklund@hotmail.com


Kryssord

Vi fortsetter med egne kryssordoppgaver for seniorsenterets brukere. Det er to oppgaver med innlevering hver måned. Oppgaver og mer informasjon vil dere få på senteret.


Hyggetreff

Onsdager kl. 12.00 er det hyggetreff med ulike typer program så som musikalsk underholdning, foredrag, forskjellige temaer, allsang m. m. En gang i måneden har vi felles «fødselsdagsfeiring»; de som fyller år den aktuelle måneden, blir invitert personlig og gjort litt stas på.


Kor

’’Dette er gøy’’ hører vi fra kordeltagerne. Vi har plass til flere. Dirigent: Marianne Graff. Vi ønsker gjennom dette tilbudet å nå nye brukere. Vi starter mandag 27. August. Øvelse fra kl 13.15 – 15.00 med en god pause midt i. Hjertelig velkommen.


Bibelsamtalegrupppe

Søndagens tekst gjennomgås i gruppe tirsdager kl. 18.00–19.00 før søndagens gudstjeneste på Sem. Samlingene ledes av Susanne Carlenius, eldrepresten fra Bekkelaget menighet. Oppstart tirsdag 14. august. Alle er velkomne.


Frimerkesamlere
Har du interesse for sammen med andre diskutere og prate om frimerker er du velkommen til å ta kontakt. Vi  er nå en gruppe på ca 7 personer som samles for å inspirere hverandre og bytte frimerker.  Første møte i høst er tirsdag 5.september på Sem. Si gjerne fra om du kommer til Alf Henry Rasmussen, tlf 920 50 994, e-mail alfhenryr@gmail.com
Håndarbeid/forming

Hobbygruppen møtes tirsdager fra kl. 10.00. Her finnes egentlig ingen grenser for hva du kan gjøre, f. eks å strikke, brodere, hekle, sy, lage dekorasjoner og tekstilmaling. Kom med dine ønsker. Her finnes flere gode instruktører. Den sosiale biten er viktig. Det er plass til flere, så det er bare å komme. Kontaktperson er aktivitør Rigmor.

Dataveiledning, datarommet@seniorsenter.noØnsker du veiledning i bruk av iPad/nettbrett.Det er mulig å få veiledning i generell bruk av PC Det er mulighet for å lære eller å friske opp kunnskaper, opprette og bruke elektronisk post (e–post), benytte nettbank til sikre betalinger, tips til nyttige steder på internett, skrive brev og annen tekstbehandling, bruke PC til å kalkulere m.m. Ring seniorsenterets kontor 23 24 49 90 for bestilling av tid. Det betales en mindre avgift pr. gang kr. 40.


Tegne- og malegruppe

Fredager kl. 12.00–14.00. Ta med eget tegne og malesaker. Alt er etter eget ønske, men av hensyn til andre, ikke bruk olje eller teknikker med sterk lukt. Ellers, hold på med med egne prosjekter, og om ønskelig kan du få enkle oppgaver til inspirasjon for å vekke din skaperglede. 


Bowls/Boccia

Onsdag kl. 10:30 – 11:30 spiller vi bowls. Spillet er lett å lære, man er i aktivitet, og det er sosialt. Bowls minner om boccia. Det spilles på en matte som er ni meter lang (såkalt kortbane). Det spilles med asymmetriske kuler med en diameter på knapt 15 cm. Kulene skal rulles og plasseres så nært som mulig en liten målkule som kalles «Jack». Vi starter opp 19.september

Kontaktperson: Torild og Steinar Eldorhagen.

Vi har fått Bocciabane i hagen, bruk av denne er jo væravhengig vår, sommer og høst.


Qigong 
Nytt denne høsten. Vår nye aktivitør Wilmine
S. Vaagen instruerer i denne rolige bevegelses- og treningsformen. Hver tirsdag kl 1430 - 1530 og hver torsdag kl 1100 - 1200.