Ukentlige aktiviteter ved seniorsenteret. 
Vi ønsker å legge til rette for at du kan få tilbud om fysisk aktivitet ved seniorsenteret de fleste dagene.


Trimgrupper
Mandag kl. 9.00–10.00 (herrer). 
Det er trim tilrettelagt for din form og kapasitet. Kontaktperson er Petter Mathisen tlf 410 41 792
pama15@online.no

Fredag kl. 11.00–11.45 for både kvinner og menn.
Det er trim med musikk som tar utgangspunkt i din form og kapasitet. 
Instruktør: Rigmor Svendsen.

Styrke og balansetrening

Onsdager kl. 10.15 - 11.15 . Vi starter onsdag 30. august. Treningen ledes av fysioterapeut Åse Bergheim. Vi ønsker gjennom denne treningen å forebygge fall. 

Prosjektgruppe, styrke– og balansetrening

"Aktiv og skadefri alderdom" er mottoet. Treningen vil foregå to ganger pr uke, mandag kl 12.00 - 13.00 og torsdag kl. 14.00­ – 15.00. Første gang torsdag 14.september. Det er begrenset antall plasser. Treningen er best egnet for eldre med med redusert styrke, balanse og gangfunksjon (du kan altså delta selv om du bruker rullator).Deltakerne vil ved oppstart og avslutning bli testet med styrke- og balansetester for å kunne se effekten av treningen.  Er du interessert, ber vi deg ta kontakt med fysioterapeut Åse Bergheim tlf 23 49 43 12 (8:30-10:00) eller Torunn Leiknes tlf 23 24 49 90.


Svømmegruppe
Veksler mellom Holmlia bad kl 15.00 og Bøler bad kl 12.00. Felles bil til og fra. Starter i september.
Kontaktperson er Mette Leinaas tlf. 415 01 818
Oversikt over svømmedatoer finner du på seniorsenteret. 

Boccia (Petanque
Morsomt lagspill som foregår utendørs i sommerhalvåret – når værforholdene tilsier det. Meld din interesse, kom og prøv.

Bridge

Hver torsdag kl. 10.00. Kontaktperson er René Wicklund, tlf. 909 15 065. renewicklund@hotmail.com


Kryssord

Vi fortsetter med egne kryssordoppgaver for seniorsenterets brukere. Det er to oppgaver med innlevering hver måned. Oppgaver og mer informasjon vil dere få på senteret.


Hyggetreff

Onsdager kl. 12.00 er det hyggetreff med ulike typer program så som musikalsk underholdning, foredrag, forskjellige temaer, allsang m. m. En gang i måneden har vi felles «fødselsdagsfeiring»; de som fyller år den aktuelle måneden, blir invitert personlig og gjort litt stas på.


Kor
Vi har startet kor. Øvelse mandager fra kl 13.15 - 15.00. Dirigent Marianne Graff. Vi ønsker gjennom dette tilbudet å nå nye brukere og oppfordrer både kvinner og menn til å bli med. Vi savner spesielt flere mannsstemmer.

Bibelsamtalegrupppe

Cirka annenhver tirsdag kl. 10.30. Samtalene varer en time og ledes av Susanne Carlenius, eldrepresten fra Bekkelaget menighet. Vi går igjennom den teksten det skal prekes over følgende søndag. Oppstart 29.august. Alle er velkomne.

Frimerkesamlere
Har du interesse for sammen med andre diskutere og prate om frimerker er du velkommen til å ta kontakt. Vi  er nå en gruppe på ca 7 personer som samles for å inspirere hverandre og bytte frimerker.  Første møte i høst er tirsdag 5.september på Sem. Si gjerne fra om du kommer til Alf Henry Rasmussen, tlf 920 50 994, e-mail alfhenryr@gmail.com
UKEPLAN

 

 

Mandag

 

Tirsdag

Onsdag

Torsdag

Fredag

 

 

Kafeteria åpen

Div. småretter

 

Kafeteria åpen

Fiskemiddag

 

 

Kafeteria åpen

Kaffe, smørbrød og kaker

 

 

Kafeteria åpen

Kjøttmiddag

 

Kafeteria åpen

Grøt

 

 

 

Herretrim

Kor

 

Håndarbeid

Balansegruppe

Bibelsamtaler

S

 


Hyggetreff

Data

Internett

Balansetrening

 

Bridge

Svømming

 

Trim

Maling

Turer

 For nærmere informasjon, henvendelse Seniorsenteret

 

Håndarbeid/forming

Hobbygruppen møtes tirsdager fra kl. 10.00. Her finnes egentlig ingen grenser for hva du kan gjøre, f. eks å strikke, brodere, hekle, sy, lage dekorasjoner og tekstilmaling. Kom med dine ønsker. Her finnes flere gode instruktører. Den sosiale biten er viktig. Det er plass til flere, så det er bare å komme. Kontaktperson er aktivitør Rigmor.

Dataveiledning, datarommet@seniorsenter.no

Vi gir deg tilbud om generell bruk av PC på onsdager fra kl. 10.00.Mulighet til å lære eller friske opp kunnskaper, opprette og bruke elektronisk post (e-post), benytte nettbank til sikre betalinger, tips til nyttige steder på internett, skrive brev og annen tekstbehandling, bruke PC til å kalkulere m.m. Vi gir også veiledning i bruk av iPad/nettbrett.

Ring seniorsenterets kontor 23 24 49 90 for bestilling av tid. Det betales kr 40 pr time.

Tegne- og malegruppe

Fredager kl. 11.00–13.00 kan du komme og prøve ut ulike malingsteknikker som kan passe for deg. Akrylmaling, oljemaling, akvarellmaling, tekstilmaling og silkemaling.


Samtalegruppe hvor vi tar opp aktuelle tema for eld
Tirsdag 12.september starter vi igjen med samtalegruppe. Her vil vi ta opp emner som dere er opptatt av. Som eksempel på tema nevner vi: mat og medisin, å bo alene, holde seg i form osv. Vi ønsker både menn og kvinner med. Ta kontakt med senteret dersom dette kunne være noe for deg. Gruppen samles annenhver tirsdag kl 11.00 - 12.00.