Massør

MASSASJE ved Catherina Fernandez 


Seniorpris:

60 minutter 650kr


Typer Behandling:

Zen massasje
klassisk massasje
Dyptrykksmassasje
Shiatsu-zen massasje (kun 60 og 80 min)


Kontaktinformasjon/bestilling

Caterina tilbyr massasje primært mandager mellom kl. 09.00-17.00.
Ring og bestill behandling direkte hos massør:
Caterina Fernandez mobil:  973 89 004


Beskrivelse av behandlingstyper

-Zen massasje: helkroppsmassasje med lett trykk for å slappe av og få velværefølelsen i kroppen med eteriske oljer hvis klienten er sensitiv i huden er det også et alternativ uten eteriske oljer.

Det er for folk som ønsker en lett trykkmassasje. Det hjelper med blodstrømmen og det lynfatiske systemet. Jeg vil starte i rygg og nakke på liggende posisjon (på magen) hvis klienten er komfortabel, deretter jobbe bena og vi snur oss for å gjøre den andre siden av bena, armer, nakke og hode. Hvis klienten starter i liggende stilling (ligger på rygg) så er det en mulighet til å begynne å sitte på stolen slik at jeg kan jobbe med rygg og nakke og så går vi til massasjebenken for å gjøre resten av behandlingen. Jeg vil hovedsakelig bruke affloreuge-teknikken, friksjonsteknikken (veldig lett) og vibrasjonsteknikken i denne massasjen og noen akkumuleringspunkter for å oppnå en veldig avslappende og zen-følelse.


-klassisk massasje: Det er en terapeutisk massasjebehandling for hele kroppen som virker myke vev og muskler for å hjelpe til med å gjenopprette helsen - skaper en beroligende og balanserende effekt på nervesystemet.

Det er for folk som har litt smerter i musklene og ønsker litt lindring og avslapning.

Trykket er middels.

Med eteriske oljer hvis klienten er sensitiv i huden er det også et alternativ uten eteriske oljer.

Vi begynner å ligge på magen og jeg skal jobbe med ryggen, nakken, baksiden av bena til pasienten, så snur vi oss og jeg skal jobbe på den andre siden av bena, armene og hendene med nakken og hodet.

gjennom hele behandlingen vil jeg bruke de fem klassiske teknikkene til en svensk massasje (klassisk massasje og svensk massasje er det samme).


-Dyptrykksmassasje: Det er for folk som ønsker å ha et dypere trykk og lindring av muskelspenningen i kroppen. I denne massasjen trengs det ikke mye olje, og jeg vil bruke et hardere trykk. Jeg skal bruke underarmen, nuklene og albuene.

Jeg skal bruke noen strekkteknikker fra Shiatsu zen-terapien.

I likhet med de andre behandlingene vil alle posisjonene være de samme. Først på magen for å jobbe ryggen og nakken etter at jeg går til baksiden av bena snur vi meg rundt jeg gjør forsiden av bena armer og hender skuldre nakke og hode.

Denne behandlingen er kun for personer som har en veldig god form og som kan ligge på magen.


-Shiatsu-zen massasje: er en massasjemodalitet basert på prinsipper og ideer hentet fra tradisjonell kinesisk medisin. En Zen Shiatsu-utøver (terapeut) jobber med en klients pust og bruker en rekke teknikker som mykgjøring, vibrasjon, fingerfriksjon, perkusjon og punktarbeid for å spore langs "meridianene" eller energibanene beskrevet i tradisjonell kinesisk medisin.

Zen Shiatsu utføres tradisjonelt på en tynn matte på gulvet, selv om den kan tilpasses et massasjebord eller en stol. Kundene forblir kledd.

Med Zen Shiatsu er det mulig å redusere stress og roe nerver, forbedre sirkulasjonen og flyten av lymfevæske, styrke leddene og forbedre bevegelsesområdet for klienter uavhengig av alder eller fysisk kapasitet.


Varigheten av behandlingene

Alle meldingene kan gjøres på 60 og 80 minutter, massasjen som ikke kan gjøres på 30 minutter er shiatsu zen-massasjen.

I løpet av 30 minutters massasje vil det ikke være hele kroppsmassasjen. Klienten kan velge hvor de vil at massasjen skal være, for eksempel: rygg og nakke massasje eller ben og nakke eller rygg og baksiden av bena massasje eller hva de nå enn vil ha det til.


Informasjon om teknikker som anvendes i behandling

I alle mine behandlinger vil jeg bruke de fem klassiske teknikkene som brukes i den klassiske massasjen:


Effleurage-teknikk: for å varme opp musklene. Er en teknikk som oppmuntrer til avslapning, blodsirkulasjon og lymfestrøm.


Petrissage-teknikk: er en teknikk som legger dypt trykk på de underliggende musklene. Elting, vriing, hudrulling og plukking-og-klem er petrissage-bevegelsene. De utføres alle med den polstrede palmaroverflaten på hånden, overflaten av fingeren og også tomlene.


Friksjonsteknikk: Det er å jobbe dypere i noen områder av musklene som trenger mer spesifikk oppmerksomhet.


Tapotment-teknikk: Det er en rytmisk perkusjon og den brukes først og fremst til å "vekke opp" nervesystemet og også som et stimulerende slag som kan frigjøre lymfatisk oppbygging i ryggen.


Vibrasjonsteknikk: Vibrasjoner er en massasjeteknikk som brukes til å stimulere mykt vev. Vibrasjonsteknikken kan være en opp og ned bevegelse eller en vibrerende og risting bevegelse. Lettere vibrasjonsteknikker kan bidra til å stimulere det parasympatiske systemet og hjelpe musklene til å slappe av.